Česká kosmetika pro muže | Doprava od 500 Kč grátis | Testováno na lidech
Česká kosmetika pro muže | Doprava od 500 grátis
WhatsApp

Do práce nechodím z povinnosti, musí mě bavit. S podnikáním začněte mladí, dokud máte odvahu. | Den s Milanem Polákem

Steve má rád lidi, aktivní, čestný a činorodý lidi. Právě pro ně ladí svoje produkty. Jedním z takových lidí je člověk, který, podle nás, popírá fyzikální zákony a dokáže být na několika místech najednou. Osobnost ze světa byznysu, o které poslední roky slyšel snad každý. Strávili jsme den s Milanem Polákem. Co na sebe prozradil? Jak se udržuje, na jakých projektech teď pracuje, co radí začínajícím podnikatelům a umí česat vlasy líp než jeho manželka? Přečti rozhovor níže a budeš vědět víc.  

 

Jak začíná tvůj den byznysmena a zároveň táty

Většinou probuzením 🙂 Pokud zrovna nejdu z večírku, který se opravdu protáhnul. Ba ne, klasicky rodinným chaosem, kdy na sebe pokřikujeme, kdo udělá snídani, kdo svačinu a proč si Meliska ještě nerozčesala vlasy. To mimochodem dělám většinou já, protože maminka prý moc tahá. A pak jedeme do školy a dál buď do Prahy po schůzkách nebo do Plzně do kanceláře. 

 

Jak se mentálně a fyzicky udržuješ v kondici?

Špatně. Stále se nutím cvičit pravidelněji a víc, ale časově se s tím stále peru. I po konci v ZOOTu, kdy jsem si říkal, že teď bude víc prostoru, tak se mi to zatím nepodařilo správně nastavit. Navíc je léto a strašné vedro. Ale i projektů se mi do cesty naskytlo více a já neumím dělat moc věci na půl. Potřebuji si zase dostat do hlavy, že přes tu hodinu ve fitku prostě nejede vlak, ať se děje cokoliv. Mimo léto je super sauna, mám ji vždy jako světlo na konci tunelu té cvičící hodiny.

 

IMG_5186-Edit

 

Čemu se aktuálně věnuješ?

Je toho více, ale zásadní je marketing v oboru udržitelné energie. Třeba pro kluky z A-Z Traders, kteří v Česku vyrábí nabíječky, rozváděče a regulaci pro solární elektrárny a fakt si podle mě zaslouží, aby o nich věděl svět. Dál mám podíl v stylingové a influencerské agentuře BF Company, která dělá super kampaně s influencery pro zajímavé značky. Také ve firmě Brand Factory, která vyrábí vlastní produkty nebo klidně celou značku kosmetiky a parfémů pro influencery, hotely a další. A srdcovka jsou zmrzliny Mauglí, které doufám, že jste si už na Rohlíku objednali a vyzkoušeli. Pak nějaké menší developerské projekty. A manželce pomáhám spíše radami (když o ně zrovna stojí) s její značkou oblečení SIMPO, která zase strašně baví ji. To je vlastně jediná móda, která mi teď v životě po 16 letech práce v tomhle oboru zůstala.

 

Co ti dělá radost?

Rodina a kamarádi. A když se projekty, kterým jakkoliv pomáhám posouvají a zlepšují. Mně fakt práce není fuk a nechodím do ní z povinnosti. Musí mě bavit. Ale hlavní je rodina a to, když jsme všichni zdraví a smějeme se společně. Ideálně společně s přáteli. U nás doma je pořád někdo a my to tak máme rádi. A s mou partou kamarádů zase, jako každý rok, vyrážíme na trip po jedné ze zemí po světě. Zase jsme se domluvili a zase se nikdo moc nevymlouval a zase se strašně těšíme. Letos jsme si říkali, že už nejsme nejmladší a na výmluvy fakt není v tomhle životě moc prostor. To mě asi naplňuje nejvíc, protože si uvědomuju, že to vůbec není běžná věc.

 

Jakou radu bys dal začínajícím podnikatelům?

Ať začnou mladí, když mají nejvíc elánu a odvahy. Teď vidím na sobě, jak je člověk v mém věku mnohem opatrnější. A to mám za sebou 16 let zkušeností a 3 roky ve fakt velkém byznysu. Protože ZOOT už nebyl žádné ořezávátko, ale firma se stovkami zaměstnanců. A já se v něm tak nějak zjevil a musel se s tím poprat. A to je možná další rada - prostě se z toho nepodělat, vyhrnout rukávy a prostě ze sebe vymáčknout úplně všechno. Fňukat někde v růžku je lepší nechat ostatním.

 

M08

 

Co bys poradil svému mladšímu já?

Ať žije ten život přesně tak, jak to udělalo jeho starší já.

 

Jaké produkty od Steva používáš?

Krém, protože manželka říká, že božsky voní. Prý jako parfém, který nosili v našem mladém věku ti největší frajeři 🙂 Pak mýdla a šampóny, protože prostě nechci hledat v drogerii, co si koupit. Chci jednu jistotu, která se mnou může jít klidně až do stáří. A pak doplňky stravy, protože přesně pokrývají moje potřeby - pro lepší náladu, pro lepší spánek, na imunitu. Co víc chlap může chtít?

 

M01_1

 

 

Zpět do obchodu